Beoordelingen van Van der Valk Thuis Vught

Recente recensies

4.0
Peter van Rooij
25 januari 2022

Prima geregeld. Was lekker en warm. Alleen jammer dat er geen stroganoffsaus bij zat. Zou erbij moeten zitten volgens het menu. Minpuntje. Voor de rest alles prima verzorgd.

Peter de Groot
24 januari 2022
Sjaak van tilborg
17 januari 2022

Ging perfect Mooie oplossing om toch lekker te eten Hopen dat gouw weer op kan

Jan Dosker
15 januari 2022

maaltijd en nagerecht scoren hoog. Afhalen: exact op afgesproken tijdstip

Peter van Rooij
13 januari 2022

Bestelling ging lekker vlot. Het afhalen was ook heel goed geregeld. De gerechten waren lekker en bij thuiskomst nog heerlijk warm. Complimenten.

Peter van Rooij
13 januari 2022

Bestelling ging vlot en het ophalen ook. De gerechten waren heerlijk en bij thuiskomst nog heerlijk war. Complimenten

Dennis
23 december 2021

Was erg lekker goed verpakt en was goed warm

frans
22 december 2021

Superheerlijke maaltijd, compleet met alle garnituur zoals gewend bij de maaltijden van van der Valk. 1 minpunt, besteld met afspraak om 17.40, om 17.35 gemeld bij de receptie, na 2 keer vragen maaltijd uiteindelijk om 1906 ontvangen, dat mag wel wat duidelijker op de site, dat je na je afspraak nog lang moet wachten, maar het was wel meer dan de moeite waard, heerlijk

Sjaak van tilborg
19 december 2021

Het was heel lekker Was voor ons een proef Om met kerst het over doen 👍

Petra
17 mei 2021

Precies op tijd bezorgd, alles nog heerlijk warm en de vertrouwde smaak. Zeker een aanrader!!

Mirjam vd Vleuten
3 mei 2021

Eten was mooi op tijd, prima verzorgd en lekker.

jan dankers
27 april 2021

goed verzorgd en op tijd

Henk Rops
27 april 2021

Het afgehaalde eten was heerlijk en alles was er bij wat we besteld hadden. En aanstaand weekend zullen we weer bestellen. goeie keuken!! groetjes, Henk.

Quuck van Zon
22 april 2021
L. Sommers
21 april 2021

In tegenstelling tot de mogelijk 10 bestellingen welke we in de afgelopen periode hebben gedaan en we van allen zeer tevreden waren viel het ons vandaag enorm tegen. De maaltijd-salades van onze dochter en mijzelf (carpaccio) waren betreurend. Het vlees was oud en zeer donker alsook de boter welke vergeten was (normaliter overigens ook nog pepermunt en servetten welke er ook niet bij aanwezig waren maar dat erbuiten gelaten. De smaak was zeker niet Van der Valks dus jammer. De geitenkaas-salade van mijn vrouw was wel prima. Ik wil dit ook zeker even aan Van der valk kenbaar maken gezien vorige bestellingen prima waren. Ik hoop echt dat we dit niet meer meemaken anders dienen we toch verder te kijken. Hopelijk verbetert dit snel en beruste dit op een eenmalige fout. Verder erg tevreden.

steenbakkers
19 april 2021

het was erg lekker en allemaal netjes ingepakt! zeker voor herhaling vatbaar!

Henk Rops
17 april 2021

Nou deze 15e keer dat wij bij van de Valk hebben besteld vielen er twee dingen tegen. Allereerst vroeg ik bij het Garnituur Friet wat er niet bij was en ze geven na 5 keer besteld te hebben een euro korting wat ze niet hebben gedaan en ik wil niet flauw zijn maar het hoort niet zo!!! groetjes, Henk Rops

Joost Damen
11 april 2021

De varkensmedaillons waren niet wat we er van verwachtten. Ze leken meer op ham.

A. van der Schuit
5 april 2021

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Martijn
4 april 2021

De afgehaalde salades waren lekker. De soep mss iets te zout. Het was jammer dat het brood + smeersel bestond uit een in tweeën gebroken stokbrood. Dat zag er minder uit. De prijs- kwaliteitverhouding was in evenwicht. Zeker voor herhaling vatbaar, maar niet elke week😉

Merks
4 april 2021

keurig op tijd bezorgt en heerlijk gegeten !

Diana Jonkers
2 april 2021

Smorgens contact gehad voor extra friet en saus apart. Helaas dat is beide niet gebeurd. Wel extra menu gekregen? Het eten was wel echt zo mals, lekker gegeten!

Wendy vd akker
29 maart 2021

Bij 2 menus gevraagd om sate saus ipv stroganofsaus. Dit bij de opermkingen genoteerd en zelfs gebeld na het plaatsen vd bestelling. Dit omdat het vorige keer ook al fout was gegaan. Nu helaas weer !! Erg teleurstellend.

P. Wiegman
29 maart 2021

De nasi was bijna alleen maar rijst. Het supplement bevatte aardappelen, bloemkool en witlof. Dat hoort absoluut niet bij een nasigerecht. Dus zeer teleurstellend.

Jos en Hannie
25 maart 2021

De ossenhaaspuntjes waren heerlijk en gied warm

Loes
20 maart 2021

Erg lekker en goede garnituur er bij. Zeker een aanrader!

Henk Rops
14 maart 2021

Wij hebben weer voortreffelijk gegeten, alles wat we bestelden zat er bij en het was goed, voor herhaling vatbaar!!!!! groetjes, Henk.

Y weijns
6 maart 2021

Heel goed Kippensoep was wel erg zout, te zout Maaltijdsalades wat te weinig sla Verder bezorging op tijd en netjes Maaltijden warm Goed verzorgd Voldoende Servetten heel fijn We zullen zeker nog een keer bestellen

Virginia Klerks
6 maart 2021

Het eten was op tijd bezorgd alleen was het wel een beetje teveel maar de smaak was goed

Nellie
5 maart 2021

Het is 19.13 besteld en 19.37 op tafel, niet ver van jullie vandaan dus dat was heel fijn. Het was helaas niet zo warm dus we hebben het wel nog even in de magnetron bij gewarmd. De smaak was heerlijk, fijn de hoeveelheid groente die erbij was, dus we zijn tevreden. Als er iets aan de warmte gedaan kan worden zou het perfect zijn.

Ad Segers
1 maart 2021
Henk Rops
28 februari 2021

We hebben weer een maaltijd voor twee personen opgehaald bij van der Valk in Vught en hebben zoals alle voorgaande weken heerlijk gegeten en alles was perfect geregeld en lekker warm nog. gr. Henk Rops

Bert
23 februari 2021

Goed verzorgd en verpakt. Zeer smakelijk eten. Stokbrood zeer goed, salades heerlijk.

Henk Rops
21 februari 2021

Vandaag viel het een beetje tegen, ik had frietjes besteld bij het garnituur en deze zaten er niet bij, het eten smaakte heerlijk maar de friet ontbrak, maar er zijn ergere dingen!!

Maria Gout
20 februari 2021

Het afgehaalde diner was voortreffelijk verzorgd en voor herhaling vatbaar 👌

Maarten
16 februari 2021

Lekker (vooruit, de broccoli was een beetje TE gaar, maar de rest was heerlijk), voldoende, goed verpakt en nog goed warm ondanks de afstand tot het restaurant, keurig op tijd bezorgd. Fijn zo thuis uit eten.

Michael
12 februari 2021

Super goed! Wij zijn heel blij met Van der Valk service 7 kwaliteit en regelmatig bestellen heerlijke gerechten. Prijs & kwaliteit verhouding is prima!

Van Beeck
7 februari 2021

Er was geen bezorging. Jammer maar begrijpelijk. Het eten was voortreffelijk en bedankt voor de extra frietjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
5 februari 2021

Voor de derde keer 2x carpaccio besteld. De eerste 2 keren geserveerd in ruime zwarte plastic schalen met transparante deksel. Zag er perfect en smakelijk uit. Dit keer echter in te kleine witte plastic bakjes. De smaak was goed, maar de presentatie nodigt niet uit voor volgende bestelling!

Ton Raes
2 februari 2021

18.10 uur bericht bestelling onderweg besteltijd was 18.15 uur echter aflevertijd 18.39 uur. Hierdoor Gerechten niet echt warm

Henk Rops
31 januari 2021

Vandaag 31 januari weer heerlijk gegeten, we hadden besteld via de site en afgehaald het smaakte goed en voor herhaling vatbaar. groetjes, Henk

petra
31 januari 2021

Dit keer niet best. Jammer dat de bestelling niet echt gelezen wordt. Ik lust absoluut geen champignonsaus en had dus om pepersaus gevraagd. Helaas! niet gelukt. En aangezien het vlees doordrenkt was met saus, jammer genoeg direct de kliko in. Alle andere keren dat ik besteld heb was over het algemeen wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
31 januari 2021

Goed verzorgde maaltijden heerlijk dat er twee soorten groenten bij zitten. Jammer dat bij de kindermenu’s geen mayonaise is geleverd waardoor de frites een stuk minder lekker zijn. Op de website is dit wel aangegeven. Dus Van Der Valk zorg dat de kindermenu’s geleverd worden zoals aangegeven op de website! De maaltijden brengen helaas veel afval met zich mee. We hebben gebeld met van der valk om te vragen of de papierenbakken ook plastic bevatten voor de juiste afvalscheiding Hier kon men helaas geen antwoord op geven. Dus op dit punt zou van de valk informatie er bij kunnen geven hoe het afval gescheiden weg te gooien.

jules van der steen
31 januari 2021

Heerlijk gegeten, en pas één uur vantevoren besteld. Petje af

JL Gielen
29 januari 2021

Het was zeer goed en het eten was ook warm

Henk Rops
24 januari 2021

Vandaag 24 januari heb ik het eten opgehaald bij het Van der Valk restaurant en toen ik thuis kwam was alles heerlijk warm en hebben we goed en lekker gegeten. Alles wat we besteld hadden was er bij en het smaakte heerlijk zoals de 8 vorige keren. Dank je wel. Groetjes, Henk Rops.

Anja
21 januari 2021

Het was heerlijk en goed warm. Mooi opgemaakt écht een aanrader. Aleen één tip:de mogelijkheid van bestek erbij zou ideaal zijn. Hier waren jullie nog niet bekend mee....Want wij hebben heerlijk zitten dineren in de auto., met een klein plastic lepeltje. Het is echt super gezellig om toch buitenhuis te dineren in onze auto! We waren namelijk op doorreis.

Michael coense
21 januari 2021

Super lekker gegeten echt heerlijk. Alles smaakte heerlijk. En was bij aankomst thuis, nog super warm. Echt een aanrader in deze tijd als je lekker wilt eten.

Jan Los
21 januari 2021

Een mooi menu; perfect klaargemaakt. Precies op tijd afgeleverd. In een goede verpakking . Dank voor de service.

L. Sommers
20 januari 2021

Prima en heerlijke salade. Weer iets beter als vorige keer.

Jos en Hannie
20 januari 2021

De snitzel was bijna koud. De rauwkost en aardappelsalade zaten er niet bij. De biefreepjes waren goed. Maar jammer en we weten dat het anders kan.

M. Hettema
18 januari 2021
Ti Ha
18 januari 2021

Plastic in de erwtensoep. Kipsate lekker, aard en groenten niet zo. Liever een keus gehad opgebakken aard en van der valk salade, tomaten/komkommer etc. Zalm lekker en aard en groenten matig.Toetje was lekker

Henk Rops
17 januari 2021

We hebben zoals de laatste 7 weken weer een weekend gerecht besteld en het was weer perfect, heerlijk gegeten en alle bestelde producten zaten in de bestelling, mijn vrouw en ik zijn heel tevreden en zolang corona tijd er is zullen we het op deze manier blijven doen, het bevalt goed. Groetjes, Henk

Hans Heuvel
15 januari 2021

Ander menu ontvangen dan besteld. Bleek bij thuiskomst. Gebeld met vd Valk Vught, gesproken met Alain. Hij heeft beloofd het geld terug te storten.

Timmers
10 januari 2021

Voor herhaling vatbaar! Alles netjes apart verpakt, lekker vers. Heerlijk.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Rops
10 januari 2021

De bestelling was deze keer niet compleet, ik had friet bij het garnituur bij gevraagd en zat er niet bij, en vorige keer wel . En bij het stokbrood met kruidenboter zit altijd roomboter bij, had ik aangegeven omdat het al meerdere keren er niet bij zat, en ook nu was men dit vergeten. Jammer want de laatste 3 keren was het helemaal perfect. Groetjes, Henk

Van Santvoort
8 januari 2021

We hebben erg lekker gegeten!

Hornman
4 januari 2021

Eten was goed, maar de order was niet compleet

Kronenburg
4 januari 2021

Niet wat wij gewend zijn van Van Der Valk. Het was erg smakeloos en het had meer weg van een magnetron maaltijd.

Jos
2 januari 2020
Nick
1 januari 2020

Tijdige bezorging en erg goed verzorgd eten met lekkere en gezonde bijgerechten (witlof/ bloemkool). Absoluut voor herhaling vatbaar

Ans
29 december 2020

N.V.T.

Carla
28 december 2020
Henk Rops
25 december 2020

We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar in deze enge tijd dat je nergens heen kunt. Het was kwaliteit!!!

Theo
23 december 2020

De gerechten waren heel erg lekker en mooi opgemaakt. Voor herhaling vatbaar!

Jean-Louis
21 december 2020

Was heel lekker en goed verpakt.

John
20 december 2020

1 Varkensmedaillon van het Toekan Vlees Menu was helaas niet goed doorgebakken, maar zelfs nog rauw van binnen, verder was alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romme
20 december 2020

Voor en nagerecht waren goed, maar vlees was nog rauw, ook na 25 minuten in de oven evenals de garnituur, welke te hard bleef. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
20 december 2020
Frank
20 december 2020

De bezorging was precies op het afgesproken tijdstip. De bezorgster was heel vriendelijk. De kwaliteit van de maaltijden was zeer goed en de porties zijn groot genoeg. De maaltijd was niet heel warm, dit is jammer maar gezien ons adres begrijpelijk. Voor herhaling vatbaar.

Henk Rops
19 december 2020

Goeie avond, ik heb al wel wat keren een afhaal menu gehaald en elke keer misten wij wel iets zoals vandaag bij het brood met kruidenboter misten we voor de 2e keer de roomboter terwijl dit wel op de kaart word weergegeven. En bij het garnituur mag iets meer groente maar voor de rest smaakte het verrukkelijk , niks op aan te merken. dus wel enig sinds tevreden. Wij komen al bij de Witte nog voordat het van der Valk heette, dus wij lopen al meer als 40 jaar, ik denk 45 jaar daar binnen en is altijd goed bevallen. Groetjes Henk.

D van Geldrop
19 december 2020

Het was super goed verzorgd. Hoop snel weer in een van de restaurants te mogen komen dineren.

A vd Wildenberg
18 december 2020

Het bestelde was heerlijk, ook de friet die wij extra besteld hadden was goed. Friet kan gerust bij het menu gezet worden. Het geheel is een aanrader.

Erwin
16 december 2020

De ossenhaas puntjes waren lekker mals en prima vlees, echter niet erg gekruid, dat was jammer, had heel lekker kunnen zijn. De zeebaars was ok, 7 / 7,5 zegt mijn vrouw. :-) Maar we gaan zeker nog een keer bestellen! Succes in deze moeilijke tijden en we hopen snel weer te kunnen eten in jullie mooie gezellige restaurant.

Oosterbaan
13 december 2020

Heerlijk gegeten. Het was prima verzorgd. En ruim voldoende. Thuis gekomen was alles nog prima warm. Dit is zeker aan te bevelen.

Ad Segers
7 december 2020
C. Cooijmans
6 december 2020

Goed warm aangekomen. Heerlijk allemaal. Voor herhaling vatbaar!

Christina Paardekooper
6 december 2020

We vonden het vis menu heel smakelijk en het was voldoende. De bezorging was ook precies op tijd! We gaan het zeker nog een keer bestellen.

Kevin
5 december 2020

Goed

Vughtenaartje
1 december 2020

Lekker warm en kan zo op tafel worden gezet. Toppie !

Ton Raes
29 november 2020

Super lekker gegeten!! Mooi op tijd en snel gebracht alles goed warm. Ruime porties. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
29 november 2020

Het eten was vertrouwd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. Allard
28 november 2020

Wij zouden ook erg fijn gevonden hebben dat jullie ook laten bezorgen in Den Bosch én Rosmalen. Met eventueel bezorgkosten. Daarnaast mogen de daggroenten wel warmer zijn. Want op dit moment dat we aten waren ze lauw. Vlees met saus was wel goed warm. Maar we waren wel tevreden omdat het lekker was!

Jos en Hannie
27 november 2020

Het was heerlijk. Een heerlijke snitzel met veel lekker eten er bij. Een aanrader. Was nog goed warm.

Verzandvoort
26 november 2020

Heerlijk gegeten! Het hoofdgerecht was lekker warm en alles werd op tijd bezorgd.

JP
26 november 2020

de sausjses zaten er niet bij, ook was het een schandalig kleine schnitzel en was het vlees van de mixed grill ook niet om over naar huis te schrijven de carpaccio was prima

C. Schellekens
24 november 2020

Het was lekker. Prijs-kwaliteit verhouding is goed! De bestelling klopte, ook heel fijn! Heerlijk gegeten! Tip: Er mag iets meer variatie in het garnituur. Wiltof en bloemkool is voor veel jonge mensen niet echt favoriet en groenten zijn erg belangrijk.

Ad Segers
22 november 2020

Zeer goed

Oort
9 november 2020

Ruim voldoende porties e.d. Zeer lekker gegeten!! De jarige heeft ook genoten van zijn mixed grill (een aanrader).

Henk Rops
8 november 2020

Het eten was netjes en goed warm ingepakt met folie en het smaakte goed. Het garnituur had wat iets uitgebreider mogen zijn. verder voor de eerste keer vond ik het meevallen en was het goed.

Jacqueline Ringens
8 november 2020

Vlees lekker, garnituren lekker maar minder lekker als vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger
8 november 2020

Heel smakelijk. Warm. En goed verzorgd. De bestelling stond precies op tijd klaar

Diny Reuser
8 november 2020

Teleurstellend was dat bij thuiskomst ik moest constateren, ondanks de telefonische verzekering vanuit Van der Valk dat er friet meegeleverd zou worden bij de kipsate ipv aardappel garnituur, ik deze niet aantrof bij mijn bestelling. Extra teleurstellend omdat ik na verzending van de bestelling nog telefonisch contact had over deze aanpassing in de bestelling die ik notabene had aangeven op mijn bestelformulier en dit op aanraden vanuit Van der Valk. Bovendien waren de frietjes en kipsate voor de kleinkinderen en zij hadden zich daarop erg verheugd.

Merel
8 november 2020

Prima verzorgd! Zou u in het bestelproces bij het afrekenen de mogelijkheid willen bieden fooi te geven? Ik heb vanwege corona (overal met pin betalen) geen cash in huis maar zou wel graag een fooi willen geven voor de goede service en het lekkere eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
8 november 2020

N.V.T.

Oomen
6 november 2020

Was voldoende en goed warm

MK
5 november 2020

Zoals het hoort. Lekker eten en op tijd bezorgd, door een vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar!

JDG
31 oktober 2020

Zoals gewoonlijk, het smaakte weer heerlijk. Zeer vriendelijk personeel.

Hulshoff
31 oktober 2020

De maaltijden werden precies op tijd bezorgd. Zag er keurig en heerlijk uit en alles was goed warm. Het eten was heerlijk en ruim voldoende wat wij van van der Valk gewend zijn. We hadden losse gerechten dus geen menu en ik miste de bekende appelmoes met kers....bleek dat ik die los erbij had kunnen bestellen. Vind eigenlijk dat dat er standaard bij hoort, voor de kosten hoeven jullie het niet te laten, toch? Het is toch eigenlijk jullie handelsmerk?

Janneke
31 oktober 2020

Het smaakte weer lekker, maar was minder goed dan onze vorige bestelling. Bij één van de gerechten was de salade vergeten. Ook waren de aardappel en groente bijlages veel minder dan de vorige keer. Vlees en zalm waren smakelijk. Het dessert, de chocolade mousse, was heerlijk.

van haaften
31 oktober 2020

top heel goed en smakelijk heerlijk gegeten ook zeer goed porties

Cor S
29 oktober 2020

Prima maaltijd. Heerlijk gegeten.

Schreurs
29 oktober 2020

Hebben heerlijk gegeten, royale porties, alles was goed verzorgd.

Merel
26 oktober 2020

Zowel de wachttijd als het eten vielen tegen. Eerst moest ik een kwartier wachten terwijl het eten om 17:50 opgehaald zou kunnen worden. Daarna bleken de frites zacht, de kinderpizza echt bizar klein en de kaas op de portobello was verkoold. Heel eerlijk: Dit was echt beneden peil. We hebben spijt dat we hier afgehaald hebben.

Kevin Hornman
25 oktober 2020

Gewoon top

J.A. Timmermans
25 oktober 2020

Duidelijke site om menu samen te stellen. Wat alleen jammer was dat het 3-gangenmenu uitverkocht was. Verder was het eten ruimschoots voldoende en van goede kwaliteit. We hebben lekker thuis gegeten.

RVDH
20 oktober 2020

Het eten was heerlijk en we hebben ervan genoten. Echt super

Hettema
20 oktober 2020

Mooie, grote en verse fruitsalades. Heerlijk koele witte wijn.

Hettema
18 oktober 2020

Mooi verzorgde salade. Heerlijke wijn. Ruime portie gratin, die goed warm was. Goed en vers stokbrood

Sander Verdonck
16 oktober 2020

De bestelling werd mooi op tijd geleverd. Alleen was de temperatuur van het eten lauw. Dat was een tegenvaller. Wellicht dus was beter isolerende verpakkingen gebruiken en een thermotas voor de bezorger ipv aluminium schalen en een papieren tasje.

Kuipers
6 juli 2020

Een gerecht,de schnitzel met friet,was koud. De andere 2 gerechten waren goed op temperatuur en ook goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Van den Elzentgv
21 juni 2020

Keurig op tijd bezorgd, vriendelijke medewerker, maaltijd naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Strijbosch
18 juni 2020

Eten was best wel prima. Groenten/aardappels geen variatie bij verschillende schotels. Extra friet heel minimaal en te prijzig

Esther Rijken
16 juni 2020

Ook deze keer was de bestelling zeer goed verzorgd. De extra wens ("graag groente zeer zacht ivm hoogbejaarde moeder") werd uitstekend verzorgd. De maaltijd was sowieso echt klasse. Wat een heerlijke uitkomst om zulke lekkere (en betaalbaar!) maaltijden te kunnen laten thuisbezorgen. Zeer veel dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peggy Sanders
15 juni 2020

Heel fijn dat het zo kan. Omdat wij nog niet graag buitenshuis eten maar iedere dag zelf koken ook een beetje gaat vervelen is dit een mooie tussenoplossing. Het eten halen we zelf op omdat het in de buurt is. Het is goed verpakt dus nog prima op temperatuur.

Ton
9 juni 2020

Dit keer in tegenstelling tot de voorgaande keren weer ouderwets lekker mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wim mosink
8 juni 2020

perfect goed gegeten snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
7 juni 2020

De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd. Het eten was erg lekker. Het was als verrassingspakket voor het 40 jarig huwelijk van mijn ouders. Een super verrassing dat er een fles prosecco bij zat om te proosten

Hans
4 juni 2020

We hebben ossehaaspuntjes en varkenshaas met aardappelgratin en daggroenten gesteld, en een Toekan burger. In de bevestigingsmail werd gemeld dat de bestelling over 40 min bezorgd zou worden, echter al na 15 minuten was het eten geleverd. Deze bezorg-info klopte dus niet echt. Verder prima afgeleverd, netjes in bakjes met siickers erop om te melden wat in het bakje zat. Het eten was niet wat je van een moderne keuken verwacht. De smaken van de sausjes over de gratin en het vlees deden "ouderwets" aan. Misschien teveel op basis van kant-en-klare artikelen als bouillonblokjes en dergelijke. Het voldeed niet aan onze wens, en heeft niet de pure smaken van het eten van tegenwoordig, maar smaak die veelal bepaald is door de sausjes die overal overheen zaten. Ook kregen we het gevoel alsof dit eten massaal is klaargemaakt, terwijl je tegenwoordig mag verwachten dat wanneer je eten laat thuisbezorgen, dat het dan net daarvoor is klaargemaakt. Dit eten leek al een tijdje onder een warmh

Andy Parinussa
2 juni 2020

Goede portie, snelle service en nog lekker warm

Christel Berkenbosch
27 mei 2020

Was lekker en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van weert
27 mei 2020

Super lekker gegeten en ook veel. Is ons goed bevallen. Top

De with
27 mei 2020

De uien soep ligt brood op is normaal lekker maar door bezorgen trekt de soep in brood zodat er een half gevulde beker overblijft das jammer

miranda goes
26 mei 2020

eten goed warm alles perfect super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van de ven
26 mei 2020

Het was goed. alleen moesten we terug omdat er 1 maaltijd niet bij zat. Jammer dat er dan 1 persoon van tafel weg is en later alleen moest eten.

Monique
26 mei 2020

De bezorging was tot in de puntjes geregeld! Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
25 mei 2020

Netjes gemeld dat men onderweg was en mooi op tijd bezorgd. Kwaliteit was prima, het eten was goed warm en ruime porties. Vooral voorgerecht carpaccio salade is voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat deze service ook na 1 juni nog blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Groot
25 mei 2020

Netjes op tijd, zeer vriendelijk personeel. Eten was een beetje flauw, verder alles TipTop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
25 mei 2020

Deze keer waren de gerechten wel goed warm. Dit is de 3e keer dat we ossenhaaspuntjes besteld hebben decentste keer waren ze super mals, de 2e keer wat minder mals maar best te eten maar nu voor de 3e keer helemaal niet mals en volgens mij ook geen ossenhaas maar biefstuk of bavette. Jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verheijen
25 mei 2020

Alleen jammer we missen snitsel de witte maar heerlijk gegeten netjes verpakt mijn complimenten gr ria Verheijen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oosterbaan
25 mei 2020

Prima verzorgd. Ondanks stuk rijden waren de producten nog lekker warm. Heerlijk gegeten.

H.Kortwijk
24 mei 2020
Esther Rijken
24 mei 2020

Het eten was echt top. De entourage er omheen (verpakking, servetten, pepermuntjes) óók. Eten was kwalitatief uitstekend en de "extra wensen" (groente zacht koken want bestemd voor hoogbejaarde) zeer goed ingewilligd. Bezorgwensen ("langer wachten bij de deur, want hoogbejaarde heeft tijd nodig om open te kunnen doen") ook uitstekend gevolgd. Eten + Service: kwaliteit tóp!

Maxim Raymakers
23 mei 2020

In een woord geweldig! Warm, goede smaak veel garnituur heerlijk! We hopen dat ze na 1 juni dit voortzetten ernaast omdat wij niet in vught wonen

J hornman
23 mei 2020
Tamara
20 mei 2020

Was weer heerlijk

Hettema
19 mei 2020

Erg goed verzorgde maaltijden. Warm aangeleverd. Zeer vriendelijke bediening. Prima wijn.

P van cruysen
19 mei 2020

Super lekker zeker voor herhaling vatbaar.goede service netjes op tijd gewoon een dikke aanrader om bij valkthuis te bestellen gr Petra

Cor
19 mei 2020

Weer op mooi op tijd gebracht. Het was nog heerlijk warm en vooral lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marcel van cromvoirt
18 mei 2020

kwaliteit als vanouds niet anders gewend alles vers . alleen de friet is wat smaakloos maar voor de rest alles ok .

M.Hettema
18 mei 2020

Zeer goed verzorgde maaltijden en salade

AKU
18 mei 2020

Eenvoudig online te bestellen en betalen. Gerechten werden keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerker. Gerechten waren erg warm, mede doordat het goed en degelijk zat verpakt. Het eten was ruim voldoende en zeer smakelijk. Garnituur was een ruime portie per persoon, meer als in het restaurant, met name de aardappel schijfjes waren erg smakelijk. Stroganoffsaus had wat meer gebonden mogen zijn. Kleine, niet noemenswaardige, tip, wanneer je besteld voor 3 personen zouden 3 i.p.v. 2 servetten erg handig zijn. Kortom, voor herhaling vatbaar en de prijs meer dan waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Bouweriks
17 mei 2020

Alles was geweldig. Het eten was heerlijk en ook warm. Het enige minpuntje waren de frites. Die waren niet warm genoeg, sommige zelfs koud.

Dungen
16 mei 2020

Zag er zeer goed uit. Jammer dat het bijna koud was.

Daan
12 mei 2020

Lekker en vooral die carpaccio salade is groot en heerlijk! Binnen een half uur thuisbezorgd vanuit Vught in Den Bosch. Dus erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ank
12 mei 2020

Ossenhaaspuntje besteld. Ossenhaas was erg goed, frietjes krokant, de bloemkool en witlof waren te doorgekookt. Hadden daar meer bite lekkerder gevonden.

PB Vught
10 mei 2020

Prima gegeten. Werd keurig op tijd bezorgd, was goed warm en goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Cor
10 mei 2020

Mooi op tijd, heerlijk warm en lekker gegeten.

I.Sapulete
6 mei 2020

Vorige x dat we besteld hadden waren de frietjes veel. Dit x minder en de aardappelgratin en warme groente was ook wat aan de magere kant.

Tamara
5 mei 2020

Heerlijk gegeten , top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yan
4 mei 2020

Echt perfect 👌👌👌

Vermeeren
4 mei 2020

Jammer, wij hadden iets meer kwaliteit verwacht. De kip en het vlees was niet wat we van Valk gewend zijn. Echt meer bot dan vlees. De hoeveelheid was meer dan voldoende. We hopen snel gewoon in de restaurants van v.d Valk weer terecht te kunnen.

Reactie van Van der Valk Thuis

Geachte heer/mevrouw Vermeeren, dank u wel voor uw eerlijke recentie. Wij stellen dit zeer op prijs. ik begrijp echter dat u niet geheel tevreden bent over de kwaliteit van de gerechten. Dat spijt mij te lezen. zou u misschien zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via info@vught.valk.com? Dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wellicht is het misschien wel handig om erbij te vertellen dat onze gerechten geen bot bevatten, dus ik ben wel benieuwd welke gerechten u gegeten heeft. Zou u dat er misschien bij kunnen vermelden? Wij zien uw mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Sjef Arens
4 mei 2020

Goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.

Molenaar
30 april 2020

Erg lekker en warm nog

Van der Wielen
29 april 2020

Zeer slechte kwaliteit niet de Valk waardig

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw van der Wielen, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Vincent
29 april 2020

Eten was lauw Aardappel slap Eerst werd het een half uur te vroeg bezorgd Vervolgens een kwartier te laat

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Vincent, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Sandra
27 april 2020

We vonden het jammergenoeg matig. We verheugden ons echt op een lekkere maaltijd, maar het was weinig en niet wat we ervan verwacht hadden (kwaliteit/hoeveelheid). Wij gaan graag weer bij jullie eten als het restaurant weer open os, maar thuis bestellen was eens maar niet meer.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw van der Wielen, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Cor
27 april 2020

Ja wederom prima. Lekker gegeten. Nog prima op temperatuur. Voor herhaling vatbaar. Sterkte en succes in deze barre tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mosink
27 april 2020

heerlijk gegeten ruim voldoende goede kwaliteit uitstekende bezorging precies op afgesprolen tijd geleverrd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jl Gielen
27 april 2020

Alles goed verpakt en het was heel lekker

Léon van Haaren
27 april 2020

Heb gekozen om het zelf op te halen, eten was op tijd klaar zodat ik het mee kon nemen. Kwam er alleen thuis achter dat de extra bestelde stroganoffsaus niet bij de bestelling zat. Heb nadat ik gegeten heb contact opgenomen, omdat anders waarschijnlijk alles koud was geweest als ik op en neer was gaan rijden. Degene die de telefoon beantwoorden zou het aan de keuken doorgeven. Daarna niks meer vernomen. Zie ik als gemiste kans, als ze bijvoorbeeld hadden gezegd hier heeft uw een kortingscode voor het bedrag van de extra saus en bij bestelling binnen 2 weken kun uw deze inleveren was dat een motivatie geweest om te bestellen. Nu denk oké het was prima, maar denk een keer extra na om te bestellen.

Castelijns
27 april 2020

Zowel bestelsysteem kwaliteit aflevering Prijsstelling was geheel volgens verwachting,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw van der Wielen, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Van de Ven
25 april 2020

Het was lekker. Broccoli was droog en aangekoekt. De rest was goed.

van der Sluijs
25 april 2020

Gemiste kans! Twee maal schnitzel besteld en deze kwam netjes op tijd, maar was incompleet. In het warmhoudbakje zaten alleen de schnitzels en wat gesneden komkommer, de rest waren ze blijkbaar vergeten. Gebeld en ze wilde de aardappeltjes e.d. nog wel komen nabrengen, maar daar ga je natuurlijk niet nog eens drie kwartier op wachten. Had van een dergelijk concern een super afhandeling en oplossing verwacht. Eens, maar niet weer...

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Heer Van der Sluijs, Uiteraard vervelend om te horen dat uw bestelling incompleet is aangekomen. Buiten onze oplossing om direct de gemiste items nog te bezorgen hebben wij u ook de aanbieding gedaan om bij een eerstvolgende bestelling een korting te krijgen van ons. Echter wil u beide oplossingen niet. Graag hoor ik van u hoe u had gewild dat wij dit voor u hadden opgelost? Met gastvrije groet, Team Hotel Vught

Ton
25 april 2020

In tegenstelling tot voorgaande keer dit keer minder positief. Bij de frites en gebakken aardappeltjes zat dit keer geen mayonaise en bijna alle gerechten waren koud. Op de aflevering stond 18.00 uur en besteld en geleverd was om 18.15 uur mogelijk dat dat invloed heeft gehad op het afkoelen. Kortom minder smakelijk

eric merx
25 april 2020

Het eten was erg lekker en op de minuut nauwkeurig geleverd

De leeuw
25 april 2020

Eten was erg lekker en we konden merken dat van der valk inmiddels hun draai in het eten bezorgen hebben gevonden . Eten was beter verpakt waardoor de kwaliteit veel beter was dan de eerste keer dat we bestelden.

Molenaar
24 april 2020

Erg lekker en genoeg

A. ten Cate
23 april 2020

Bij bestellen ging iets mis m.b.t. aflevertijd: 17.00 uur i.p.v. 18.30 uur. We hebben gebeld, de juiste tijd zou worden doorgegeven. Helaas, is niet gebeurd, dus ons eten kwam anderhalf uur te vroeg. Vervolgens bleek de Caesar salade er niet bij te zitten, dus hebben we een maaltijd samen moeten delen. GRAAG ONTVANGEN WE DUS 10 EURO RETOUR, indien gewenst mail ik een foto van het gerecht dat we ontvingen.

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste mevrouw van der Wielen, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Style
23 april 2020

Prima maaltijd. Verbetering mogelijk bij de friet, die waren slap ipv krokant.

Ton
22 april 2020

Geweldige eerste kennismaking met ValkThuis. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ook het bezorgmoment was tot in de puntjes geregeld

Lekkerbek
22 april 2020

We hadden eten om 18 u besteld. Was er al om 17:45 u. Nog warm en heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

A. van Meeuwen
21 april 2020

Heerlijke burger met friet en salade. De Cheesecake vond ik niet geweldig. Verder prima service.

A vos
20 april 2020

We hebben heel lekker gegeten dit is echt voor herhaling vatbaar en mooi op tijd thuis gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van de Ven
19 april 2020

Het was heerlijk. De snitzel, de saus, de sla en appelmoes. Servetten erbij en pepermuntjes. Echt goed en voor herhaling vatbaar.

H.Kortwijk
19 april 2020

Bezorging duurde wat langer dan aan gegeven...

Esther Jonkers
19 april 2020

Snelle bezorging en het eten was super een echte aanrader

Cor
19 april 2020

Was onze eerste ervaring met vd valk thuis. Zeker niet de laatste. Heerlijk gegeten en prima op tijd geleverd. Sterkte en succes in deze barre tijden

John
18 april 2020

Kwaliteit/Prijs oké. Bezorging prettig en punctueel. Kortom: tevreden klant!

Sophie
18 april 2020

Beste vd Valk, Was al van plan om contact met jullie op te nemen want de kwaliteit en presentatie van het eten vonden wij echt van een zeer slecht niveau. Zo erg dat we het niet hebben opgegeten en foto’s van hebben gemaakt. Hopelijk weten jullie dit snel te verbeteren want dit vonden we echt vd Valk onwaardig en het merk geen goed doen. Horen graag jullie reactie. Gr Roderick & Sophie

Reactie van Van der Valk Thuis

Beste Sophie, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn omuwe contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedeig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Mosink
17 april 2020

Goede maaltijd ,zeer tevreden goede bezorging,zeer aan te bevelen

Marion Kradolfer
16 april 2020

Het eten was niet lekker! Het broodje hamburger was klef en slap. De ossenhaas hmm. Schnitzel was beetje dik maar oké. De frites was zompig en vet! Aardappeltjes leken wel gekookt na het bakken. De witlof was te gaar dus snotterig. De tomaat van de sla was zelfs niet lekker die was te rijp. Het enige wat goed was was de appelmoes! Kortom het was niet lekker en zeer onvoldoende

Reactie van Van der Valk Thuis

Geachte mevrouw Kradolfer, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Roel
16 april 2020

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

E Bekkers
15 april 2020

Voor mijn ouders eten besteld ivm 93 ste verjaardag van mijn moeder. Ze hebben (tomatensoep en varkensmedaillon) Heerlijk gegeten, het was ruim voldoende en warm. De complimenten voor de kok.

R van den Heuvel
14 april 2020

Heerlijk eten laten bezorgen op 2de paasdag. Smaak was heerlijk en alles netjes apart verpakt. Een aanrader.

Bolhaar
14 april 2020

Besteld was snitzel, ravigotsaus, friet, sla. Ontvangen snitzel, geb aard, en witlof. Snitzel prima rest een beetje karig. Groet Frans Bolhaar

T.wezelenburg
14 april 2020
van Schijndel
14 april 2020

De tomatensoep was heet. De zalm was niet warm meer en de friet dreef in het vet en was veel te slap. Ik had ook nog een extra portie besteld, maar die heb ik weg gegooid. De rest van de avond de hele tijd last gehad van mijn maag. Voor ons was het de eerste keer en waarschijnlijk ook de laatste keer. Jammer.

Reactie van Van der Valk Thuis

Geachte heer/mevrouw van Schijndel, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn omuwe contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Sophie
13 april 2020

Echt een aanrader Wij hebben een maaltijd voor oma laten bezorgen, het was heerlijk lekker veel eten alles was top en netjes op tijd. Wij betalen snel weer

Anke
13 april 2020

Voor de verjaardag van mijn dochter lekker eten gehaald bij haar lievelingsrestaurant. Uiteraard begonnen met de tomatensoep 😋 Daarna lekker snitzel, ossehaaspuntjes en een frikandelletje. We hadden wat extra frietjes bij besteld. Genoeg voor iedereen.

Peeters
13 april 2020

Tomatensoep was redelijk. Caesar salade was met weinig zorg in elkaar gezet, grote harde stukken sla, zanderig en met veel te veel en ook droge kip. Kinder pizza kwam verrassend met friet. De friet was erg slap en is onaangeroerd gebleven. Uiteindelijk is meer dan de helft van het eten in de kliko beland, zonde.

Reactie van Van der Valk Thuis

Geachte heer/mevrouw van Schijndel, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn omuwe contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

MvdVeerdonk
12 april 2020

Bezorging super. Ossenhaaspuntjes erg karig 4 stukjes vlees. Kipsate, soep en salade prima. Alle gerechten hadden veel warmer moeten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lichtveld
12 april 2020

De maaltijden vielen erg tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Van der Valk Thuis

Geachte mevrouw Lichtveld, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn omuwe contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Danny
10 april 2020

gewoon goed, wat we gewend zijn!

michel schuurmans
8 april 2020

hamburger perfect, kipsáte perfect ,schnitzel en salade en groente perfect alleen de friet en frikandel daar droop de olie uit hebben we eerst op een servetje gelegd.(ze waren dus niet krokant zoals we van jullie gewend zijn

Luc Hermans
7 april 2020

Hele goede ervaring, echt een aanrader. Gemakkelijk en goede prijs.

Rieki
7 april 2020

Het was echt super lekker, ook meer dan genoeg en alles zat netjes verpakt. Het was nog lekker warm toen het hier aan kwam. Afgifte zoals afgesproken aan de deur geplaatst en afstand gehouden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T v berlo
6 april 2020

Het was geweldig goed mals lekker warm n dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rien van den Bosch
6 april 2020
Johan van Beers
6 april 2020

Vlees en saus smaak goed. Aardappeltjes waren knapperig. Precies op tij bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacoba van Duinen
3 april 2020

De bestelling was correct op tijd de maaltijd was zeer goed en nog prima warm

Danny
3 april 2020

Zeker voor herhaling vatbaar

Van Rooij
3 april 2020

We hebben twee keer besteld de afgelopen tijd. De eerste keer was alles netjes verzorgd en smaakte alles goed . De tweede keer was een stuk minder. Het smaakte wel goed. Maar de boontjes waren koud/lauw en het vlees en de saus waren lauw. Daarin tegen waren de aardappeltjes wel warm.

Emiel
1 april 2020

Prima eten, heerlijke carpacio. Goed verpakt en bezorgd. Eten was meer dan voldoende.

A. ten Cate
31 maart 2020

We hebben heerlijk gegeten! Bezorging klokslag op de afgesproken tijd. Het was alleen net niet helemaal heet genoeg.

Van den bosch
30 maart 2020

Ik heb een schnitzelmenu en een salade besteld. Opmerkingen over schnitzel: 1. In plaats van frieten werden er aardappels ingepakt. Deze aardappels lagen pal onder de schnitzel en waren heel zacht , niet lekker. 2. Er zou een saus bijgevoegd worden, maar ik bestelde een extra saus. Viel tegen. De bedoelde saus werd niet geleverd, wel de extra betaalde saus. Viet tegen. 3. Er was een sausje over de sla. Dit zag ik liever apart. Volgens mij moet de schnitzel apart in het bakje liggen, niet boven de aardappeltjes. Ik had mij verheugd op frieten, masr deze waren niet aanwezig! Opmerkingen over de salade: 1. Saus was al over de salade gedrapeerd. Liever apart! 2. Er zaten stukjes brood bij, heel vreemd. Gratis tip: Maak een foto van het te bestellen gerecht. Als ik weer een schnitzelmenu bestel, krijg ik dan wel frieten? Niet onder de schnitzel? En kan ik vragen of er geen sauna over de sla wordt gedaan? Bij bestelling van extra saus , verdwijnt dan ineens de saus die bij

J. Romme
30 maart 2020

Alles goed in orde. Alleen kroepoek dat lang in zo'n doosje heeft gezeten is niet meer te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mast
30 maart 2020

HEERLIJK! alles netjes op tijd bezorgd door een keurige jongeman. De maaltijden waren warm en precies zoals op de site aangegeven, alleen de bestelde champingnonsaus was een beetje aan de zuinige kant. dat had wel een schepje meer gekund. wij waren tevreden en hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eerhart
30 maart 2020

Sowieso super dat Van der Valk deze thuisservice aanbiedt! We hebben heerlijk genoten van de gerechten. Bezorging was stipt op tijd en de vergeten frietjes werden zelfs nog nabezorgd. Naast lekker eten, een top service! Dit gaan we vaker doen.

Obsteter
30 maart 2020

Bezorging mooi op tijd. We hadden schnitzel en kipsate besteld. Schnitzel en kipsate waren oke Maar minder als dat we hadden verwacht. Friet was een en al vet die konden we helaas niet eten de aardappels zat ook een rare smaak aan. Groente (brocolli) wat erbij zat was helaas erg slap en snotterig. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacoba van Duinen
30 maart 2020

Alles was naar wens goede maaltijd de juiste tijd van de bestelling zullen nog meerdere keren bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
30 maart 2020

Zeer nette en snelle bezorging. Eten zag er goed uit en smaakte ook zo. Goed warm bij afleveren. Top! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanny Brouwers
30 maart 2020
HaJe
29 maart 2020

Prima Op tijd Lekker warm Aardige medewerkster-bediening

Femke
29 maart 2020

Echt veel te vet waren de frietjes en eten was niet goed warm Bezorging was super goed op tijd

Patrick Ruis
28 maart 2020
S.Bruggeman
28 maart 2020

Uitstekende maaltijd. Had iets warmer gemogen

Geerts
28 maart 2020

Keurig op tijd werd de maaltijd bezorgd door een vriendelijk meisje. Op tafel met kaarsjes aan heerlijk gegeten. Kortom voor herhaling vatbaar

Sjaak van Haaster
28 maart 2020

Burger ( veel) te zout. Friet slap. Geen mayonaise.

P en J Dekkers en de Wijs
27 maart 2020

We hebben heerlijk gegeten. Maar bij de bestelde Van der Valk schnitzel stond op de kaart dat daar appelmoes en ravigotesaus bij zou zitten maar die bleek er niet bij te zitten.

Gabrielle
27 maart 2020

Op tijd bezorgd dat was fijn. Enkel het eten was iets minder van kwaliteit dan verwacht: bij de schnitzel zat geen frites en de saté was hard en zwart. De biefreepjes waren wel goed.

Broeders
27 maart 2020

Wat een tegenvaller was onze bestelling. Ossehaaspuntjes horen malse stukjes vlees te zijn. Helaas was dit niet het geval. Het waren taaie stukken vlees. Ook de stroganofsaus was een tegenvaller, de saus was over het vlees en de aardappelen gegooid. Met het gevolg kleffe doorweekte aardappeltjes. En als laatste opmerking miste we de mayonaise bij de kindermenu's. Veel geld kwijt voor een maaltijd die dus echt niet lekker was. Mocht u contact met mij op willen nemen dan graag op tel nr.0640469040

Jolanda
26 maart 2020

Was echt top...gewoon warm (dat had ik niet verwacht). Dit ga ik zeker vaker doen!!

petra
26 maart 2020

Bezorging op tijd, en gewoon warm. Aanschuiven aan je eigen eettafel en toch het gevoel hebben dat je "uit eten bent" en niet onbelangrijk de maaltijd was ook lekker!

Saskia en Arie
25 maart 2020

Heerlijk gegeten , zalm en schnitzel besteld echt een aanrader we gaan hier meer gebruik van maken dank je team van der valk 👍

Bolhaar j in jinnj
22 maart 2020

Was goed verzorgd en lekker

M Beunis
20 maart 2020

Heb heerlijk gegeten Ga dit zeker meer doen