Beoordelingen van Van der Valk Thuis Vught

Recente recensies van Van der Valk Thuis Vught

4 sterren na 219 reviews

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, alles nog heerlijk warm en de vertrouwde smaak. Zeker een aanrader!!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was mooi op tijd, prima verzorgd en lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd en op tijd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het afgehaalde eten was heerlijk en alles was er bij wat we besteld hadden. En aanstaand weekend zullen we weer bestellen. goeie keuken!! groetjes, Henk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In tegenstelling tot de mogelijk 10 bestellingen welke we in de afgelopen periode hebben gedaan en we van allen zeer tevreden waren viel het ons vandaag enorm tegen. De maaltijd-salades van onze dochter en mijzelf (carpaccio) waren betreurend. Het vlees was oud en zeer donker alsook de boter welke vergeten was (normaliter overigens ook nog pepermunt en servetten welke er ook niet bij aanwezig waren maar dat erbuiten gelaten. De smaak was zeker niet Van der Valks dus jammer. De geitenkaas-salade van mijn vrouw was wel prima. Ik wil dit ook zeker even aan Van der valk kenbaar maken gezien vorige bestellingen prima waren. Ik hoop echt dat we dit niet meer meemaken anders dienen we toch verder te kijken. Hopelijk verbetert dit snel en beruste dit op een eenmalige fout. Verder erg tevreden.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

het was erg lekker en allemaal netjes ingepakt! zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Nou deze 15e keer dat wij bij van de Valk hebben besteld vielen er twee dingen tegen. Allereerst vroeg ik bij het Garnituur Friet wat er niet bij was en ze geven na 5 keer besteld te hebben een euro korting wat ze niet hebben gedaan en ik wil niet flauw zijn maar het hoort niet zo!!! groetjes, Henk Rops

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkensmedaillons waren niet wat we er van verwachtten. Ze leken meer op ham.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De afgehaalde salades waren lekker. De soep mss iets te zout. Het was jammer dat het brood + smeersel bestond uit een in tweeën gebroken stokbrood. Dat zag er minder uit. De prijs- kwaliteitverhouding was in evenwicht. Zeker voor herhaling vatbaar, maar niet elke week😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd bezorgt en heerlijk gegeten !

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smorgens contact gehad voor extra friet en saus apart. Helaas dat is beide niet gebeurd. Wel extra menu gekregen? Het eten was wel echt zo mals, lekker gegeten!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij 2 menus gevraagd om sate saus ipv stroganofsaus. Dit bij de opermkingen genoteerd en zelfs gebeld na het plaatsen vd bestelling. Dit omdat het vorige keer ook al fout was gegaan. Nu helaas weer !! Erg teleurstellend.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De nasi was bijna alleen maar rijst. Het supplement bevatte aardappelen, bloemkool en witlof. Dat hoort absoluut niet bij een nasigerecht. Dus zeer teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ossenhaaspuntjes waren heerlijk en gied warm

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goede garnituur er bij. Zeker een aanrader!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer voortreffelijk gegeten, alles wat we bestelden zat er bij en het was goed, voor herhaling vatbaar!!!!! groetjes, Henk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed Kippensoep was wel erg zout, te zout Maaltijdsalades wat te weinig sla Verder bezorging op tijd en netjes Maaltijden warm Goed verzorgd Voldoende Servetten heel fijn We zullen zeker nog een keer bestellen

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd bezorgd alleen was het wel een beetje teveel maar de smaak was goed

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is 19.13 besteld en 19.37 op tafel, niet ver van jullie vandaan dus dat was heel fijn. Het was helaas niet zo warm dus we hebben het wel nog even in de magnetron bij gewarmd. De smaak was heerlijk, fijn de hoeveelheid groente die erbij was, dus we zijn tevreden. Als er iets aan de warmte gedaan kan worden zou het perfect zijn.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer een maaltijd voor twee personen opgehaald bij van der Valk in Vught en hebben zoals alle voorgaande weken heerlijk gegeten en alles was perfect geregeld en lekker warm nog. gr. Henk Rops

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en verpakt. Zeer smakelijk eten. Stokbrood zeer goed, salades heerlijk.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag viel het een beetje tegen, ik had frietjes besteld bij het garnituur en deze zaten er niet bij, het eten smaakte heerlijk maar de friet ontbrak, maar er zijn ergere dingen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het afgehaalde diner was voortreffelijk verzorgd en voor herhaling vatbaar 👌

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker (vooruit, de broccoli was een beetje TE gaar, maar de rest was heerlijk), voldoende, goed verpakt en nog goed warm ondanks de afstand tot het restaurant, keurig op tijd bezorgd. Fijn zo thuis uit eten.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Wij zijn heel blij met Van der Valk service 7 kwaliteit en regelmatig bestellen heerlijke gerechten. Prijs & kwaliteit verhouding is prima!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen bezorging. Jammer maar begrijpelijk. Het eten was voortreffelijk en bedankt voor de extra frietjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer 2x carpaccio besteld. De eerste 2 keren geserveerd in ruime zwarte plastic schalen met transparante deksel. Zag er perfect en smakelijk uit. Dit keer echter in te kleine witte plastic bakjes. De smaak was goed, maar de presentatie nodigt niet uit voor volgende bestelling!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.10 uur bericht bestelling onderweg besteltijd was 18.15 uur echter aflevertijd 18.39 uur. Hierdoor Gerechten niet echt warm

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag 31 januari weer heerlijk gegeten, we hadden besteld via de site en afgehaald het smaakte goed en voor herhaling vatbaar. groetjes, Henk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer niet best. Jammer dat de bestelling niet echt gelezen wordt. Ik lust absoluut geen champignonsaus en had dus om pepersaus gevraagd. Helaas! niet gelukt. En aangezien het vlees doordrenkt was met saus, jammer genoeg direct de kliko in. Alle andere keren dat ik besteld heb was over het algemeen wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde maaltijden heerlijk dat er twee soorten groenten bij zitten. Jammer dat bij de kindermenu’s geen mayonaise is geleverd waardoor de frites een stuk minder lekker zijn. Op de website is dit wel aangegeven. Dus Van Der Valk zorg dat de kindermenu’s geleverd worden zoals aangegeven op de website! De maaltijden brengen helaas veel afval met zich mee. We hebben gebeld met van der valk om te vragen of de papierenbakken ook plastic bevatten voor de juiste afvalscheiding Hier kon men helaas geen antwoord op geven. Dus op dit punt zou van de valk informatie er bij kunnen geven hoe het afval gescheiden weg te gooien.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en pas één uur vantevoren besteld. Petje af

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer goed en het eten was ook warm

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag 24 januari heb ik het eten opgehaald bij het Van der Valk restaurant en toen ik thuis kwam was alles heerlijk warm en hebben we goed en lekker gegeten. Alles wat we besteld hadden was er bij en het smaakte heerlijk zoals de 8 vorige keren. Dank je wel. Groetjes, Henk Rops.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goed warm. Mooi opgemaakt écht een aanrader. Aleen één tip:de mogelijkheid van bestek erbij zou ideaal zijn. Hier waren jullie nog niet bekend mee....Want wij hebben heerlijk zitten dineren in de auto., met een klein plastic lepeltje. Het is echt super gezellig om toch buitenhuis te dineren in onze auto! We waren namelijk op doorreis.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten echt heerlijk. Alles smaakte heerlijk. En was bij aankomst thuis, nog super warm. Echt een aanrader in deze tijd als je lekker wilt eten.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een mooi menu; perfect klaargemaakt. Precies op tijd afgeleverd. In een goede verpakking . Dank voor de service.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en heerlijke salade. Weer iets beter als vorige keer.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De snitzel was bijna koud. De rauwkost en aardappelsalade zaten er niet bij. De biefreepjes waren goed. Maar jammer en we weten dat het anders kan.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Plastic in de erwtensoep. Kipsate lekker, aard en groenten niet zo. Liever een keus gehad opgebakken aard en van der valk salade, tomaten/komkommer etc. Zalm lekker en aard en groenten matig.Toetje was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben zoals de laatste 7 weken weer een weekend gerecht besteld en het was weer perfect, heerlijk gegeten en alle bestelde producten zaten in de bestelling, mijn vrouw en ik zijn heel tevreden en zolang corona tijd er is zullen we het op deze manier blijven doen, het bevalt goed. Groetjes, Henk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ander menu ontvangen dan besteld. Bleek bij thuiskomst. Gebeld met vd Valk Vught, gesproken met Alain. Hij heeft beloofd het geld terug te storten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar! Alles netjes apart verpakt, lekker vers. Heerlijk.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was deze keer niet compleet, ik had friet bij het garnituur bij gevraagd en zat er niet bij, en vorige keer wel . En bij het stokbrood met kruidenboter zit altijd roomboter bij, had ik aangegeven omdat het al meerdere keren er niet bij zat, en ook nu was men dit vergeten. Jammer want de laatste 3 keren was het helemaal perfect. Groetjes, Henk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben erg lekker gegeten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, maar de order was niet compleet

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet wat wij gewend zijn van Van Der Valk. Het was erg smakeloos en het had meer weg van een magnetron maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige bezorging en erg goed verzorgd eten met lekkere en gezonde bijgerechten (witlof/ bloemkool). Absoluut voor herhaling vatbaar

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

N.V.T.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar in deze enge tijd dat je nergens heen kunt. Het was kwaliteit!!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren heel erg lekker en mooi opgemaakt. Voor herhaling vatbaar!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 Varkensmedaillon van het Toekan Vlees Menu was helaas niet goed doorgebakken, maar zelfs nog rauw van binnen, verder was alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor en nagerecht waren goed, maar vlees was nog rauw, ook na 25 minuten in de oven evenals de garnituur, welke te hard bleef. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op het afgesproken tijdstip. De bezorgster was heel vriendelijk. De kwaliteit van de maaltijden was zeer goed en de porties zijn groot genoeg. De maaltijd was niet heel warm, dit is jammer maar gezien ons adres begrijpelijk. Voor herhaling vatbaar.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie avond, ik heb al wel wat keren een afhaal menu gehaald en elke keer misten wij wel iets zoals vandaag bij het brood met kruidenboter misten we voor de 2e keer de roomboter terwijl dit wel op de kaart word weergegeven. En bij het garnituur mag iets meer groente maar voor de rest smaakte het verrukkelijk , niks op aan te merken. dus wel enig sinds tevreden. Wij komen al bij de Witte nog voordat het van der Valk heette, dus wij lopen al meer als 40 jaar, ik denk 45 jaar daar binnen en is altijd goed bevallen. Groetjes Henk.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed verzorgd. Hoop snel weer in een van de restaurants te mogen komen dineren.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde was heerlijk, ook de friet die wij extra besteld hadden was goed. Friet kan gerust bij het menu gezet worden. Het geheel is een aanrader.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De ossenhaas puntjes waren lekker mals en prima vlees, echter niet erg gekruid, dat was jammer, had heel lekker kunnen zijn. De zeebaars was ok, 7 / 7,5 zegt mijn vrouw. :-) Maar we gaan zeker nog een keer bestellen! Succes in deze moeilijke tijden en we hopen snel weer te kunnen eten in jullie mooie gezellige restaurant.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was prima verzorgd. En ruim voldoende. Thuis gekomen was alles nog prima warm. Dit is zeker aan te bevelen.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm aangekomen. Heerlijk allemaal. Voor herhaling vatbaar!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het vis menu heel smakelijk en het was voldoende. De bezorging was ook precies op tijd! We gaan het zeker nog een keer bestellen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en kan zo op tafel worden gezet. Toppie !

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!! Mooi op tijd en snel gebracht alles goed warm. Ruime porties. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vertrouwd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zouden ook erg fijn gevonden hebben dat jullie ook laten bezorgen in Den Bosch én Rosmalen. Met eventueel bezorgkosten. Daarnaast mogen de daggroenten wel warmer zijn. Want op dit moment dat we aten waren ze lauw. Vlees met saus was wel goed warm. Maar we waren wel tevreden omdat het lekker was!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Een heerlijke snitzel met veel lekker eten er bij. Een aanrader. Was nog goed warm.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het hoofdgerecht was lekker warm en alles werd op tijd bezorgd.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

de sausjses zaten er niet bij, ook was het een schandalig kleine schnitzel en was het vlees van de mixed grill ook niet om over naar huis te schrijven de carpaccio was prima

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. Prijs-kwaliteit verhouding is goed! De bestelling klopte, ook heel fijn! Heerlijk gegeten! Tip: Er mag iets meer variatie in het garnituur. Wiltof en bloemkool is voor veel jonge mensen niet echt favoriet en groenten zijn erg belangrijk.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende porties e.d. Zeer lekker gegeten!! De jarige heeft ook genoten van zijn mixed grill (een aanrader).

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was netjes en goed warm ingepakt met folie en het smaakte goed. Het garnituur had wat iets uitgebreider mogen zijn. verder voor de eerste keer vond ik het meevallen en was het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees lekker, garnituren lekker maar minder lekker als vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel smakelijk. Warm. En goed verzorgd. De bestelling stond precies op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Teleurstellend was dat bij thuiskomst ik moest constateren, ondanks de telefonische verzekering vanuit Van der Valk dat er friet meegeleverd zou worden bij de kipsate ipv aardappel garnituur, ik deze niet aantrof bij mijn bestelling. Extra teleurstellend omdat ik na verzending van de bestelling nog telefonisch contact had over deze aanpassing in de bestelling die ik notabene had aangeven op mijn bestelformulier en dit op aanraden vanuit Van der Valk. Bovendien waren de frietjes en kipsate voor de kleinkinderen en zij hadden zich daarop erg verheugd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd! Zou u in het bestelproces bij het afrekenen de mogelijkheid willen bieden fooi te geven? Ik heb vanwege corona (overal met pin betalen) geen cash in huis maar zou wel graag een fooi willen geven voor de goede service en het lekkere eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

N.V.T.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voldoende en goed warm

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals het hoort. Lekker eten en op tijd bezorgd, door een vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, het smaakte weer heerlijk. Zeer vriendelijk personeel.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden werden precies op tijd bezorgd. Zag er keurig en heerlijk uit en alles was goed warm. Het eten was heerlijk en ruim voldoende wat wij van van der Valk gewend zijn. We hadden losse gerechten dus geen menu en ik miste de bekende appelmoes met kers....bleek dat ik die los erbij had kunnen bestellen. Vind eigenlijk dat dat er standaard bij hoort, voor de kosten hoeven jullie het niet te laten, toch? Het is toch eigenlijk jullie handelsmerk?

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer lekker, maar was minder goed dan onze vorige bestelling. Bij één van de gerechten was de salade vergeten. Ook waren de aardappel en groente bijlages veel minder dan de vorige keer. Vlees en zalm waren smakelijk. Het dessert, de chocolade mousse, was heerlijk.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top heel goed en smakelijk heerlijk gegeten ook zeer goed porties

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd. Heerlijk gegeten.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten, royale porties, alles was goed verzorgd.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zowel de wachttijd als het eten vielen tegen. Eerst moest ik een kwartier wachten terwijl het eten om 17:50 opgehaald zou kunnen worden. Daarna bleken de frites zacht, de kinderpizza echt bizar klein en de kaas op de portobello was verkoold. Heel eerlijk: Dit was echt beneden peil. We hebben spijt dat we hier afgehaald hebben.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site om menu samen te stellen. Wat alleen jammer was dat het 3-gangenmenu uitverkocht was. Verder was het eten ruimschoots voldoende en van goede kwaliteit. We hebben lekker thuis gegeten.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en we hebben ervan genoten. Echt super

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie, grote en verse fruitsalades. Heerlijk koele witte wijn.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi verzorgde salade. Heerlijke wijn. Ruime portie gratin, die goed warm was. Goed en vers stokbrood

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd mooi op tijd geleverd. Alleen was de temperatuur van het eten lauw. Dat was een tegenvaller. Wellicht dus was beter isolerende verpakkingen gebruiken en een thermotas voor de bezorger ipv aluminium schalen en een papieren tasje.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een gerecht,de schnitzel met friet,was koud. De andere 2 gerechten waren goed op temperatuur en ook goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, vriendelijke medewerker, maaltijd naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was best wel prima. Groenten/aardappels geen variatie bij verschillende schotels. Extra friet heel minimaal en te prijzig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer was de bestelling zeer goed verzorgd. De extra wens ("graag groente zeer zacht ivm hoogbejaarde moeder") werd uitstekend verzorgd. De maaltijd was sowieso echt klasse. Wat een heerlijke uitkomst om zulke lekkere (en betaalbaar!) maaltijden te kunnen laten thuisbezorgen. Zeer veel dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat het zo kan. Omdat wij nog niet graag buitenshuis eten maar iedere dag zelf koken ook een beetje gaat vervelen is dit een mooie tussenoplossing. Het eten halen we zelf op omdat het in de buurt is. Het is goed verpakt dus nog prima op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer in tegenstelling tot de voorgaande keren weer ouderwets lekker mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect goed gegeten snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd. Het eten was erg lekker. Het was als verrassingspakket voor het 40 jarig huwelijk van mijn ouders. Een super verrassing dat er een fles prosecco bij zat om te proosten

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ossehaaspuntjes en varkenshaas met aardappelgratin en daggroenten gesteld, en een Toekan burger. In de bevestigingsmail werd gemeld dat de bestelling over 40 min bezorgd zou worden, echter al na 15 minuten was het eten geleverd. Deze bezorg-info klopte dus niet echt. Verder prima afgeleverd, netjes in bakjes met siickers erop om te melden wat in het bakje zat. Het eten was niet wat je van een moderne keuken verwacht. De smaken van de sausjes over de gratin en het vlees deden "ouderwets" aan. Misschien teveel op basis van kant-en-klare artikelen als bouillonblokjes en dergelijke. Het voldeed niet aan onze wens, en heeft niet de pure smaken van het eten van tegenwoordig, maar smaak die veelal bepaald is door de sausjes die overal overheen zaten. Ook kregen we het gevoel alsof dit eten massaal is klaargemaakt, terwijl je tegenwoordig mag verwachten dat wanneer je eten laat thuisbezorgen, dat het dan net daarvoor is klaargemaakt. Dit eten leek al een tijdje onder een warmh

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede portie, snelle service en nog lekker warm

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten en ook veel. Is ons goed bevallen. Top

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De uien soep ligt brood op is normaal lekker maar door bezorgen trekt de soep in brood zodat er een half gevulde beker overblijft das jammer

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten goed warm alles perfect super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed. alleen moesten we terug omdat er 1 maaltijd niet bij zat. Jammer dat er dan 1 persoon van tafel weg is en later alleen moest eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was tot in de puntjes geregeld! Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gemeld dat men onderweg was en mooi op tijd bezorgd. Kwaliteit was prima, het eten was goed warm en ruime porties. Vooral voorgerecht carpaccio salade is voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat deze service ook na 1 juni nog blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, zeer vriendelijk personeel. Eten was een beetje flauw, verder alles TipTop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de gerechten wel goed warm. Dit is de 3e keer dat we ossenhaaspuntjes besteld hebben decentste keer waren ze super mals, de 2e keer wat minder mals maar best te eten maar nu voor de 3e keer helemaal niet mals en volgens mij ook geen ossenhaas maar biefstuk of bavette. Jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer we missen snitsel de witte maar heerlijk gegeten netjes verpakt mijn complimenten gr ria Verheijen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Ondanks stuk rijden waren de producten nog lekker warm. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt top. De entourage er omheen (verpakking, servetten, pepermuntjes) óók. Eten was kwalitatief uitstekend en de "extra wensen" (groente zacht koken want bestemd voor hoogbejaarde) zeer goed ingewilligd. Bezorgwensen ("langer wachten bij de deur, want hoogbejaarde heeft tijd nodig om open te kunnen doen") ook uitstekend gevolgd. Eten + Service: kwaliteit tóp!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord geweldig! Warm, goede smaak veel garnituur heerlijk! We hopen dat ze na 1 juni dit voortzetten ernaast omdat wij niet in vught wonen

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed verzorgde maaltijden. Warm aangeleverd. Zeer vriendelijke bediening. Prima wijn.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zeker voor herhaling vatbaar.goede service netjes op tijd gewoon een dikke aanrader om bij valkthuis te bestellen gr Petra

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer op mooi op tijd gebracht. Het was nog heerlijk warm en vooral lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit als vanouds niet anders gewend alles vers . alleen de friet is wat smaakloos maar voor de rest alles ok .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgde maaltijden en salade

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig online te bestellen en betalen. Gerechten werden keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke medewerker. Gerechten waren erg warm, mede doordat het goed en degelijk zat verpakt. Het eten was ruim voldoende en zeer smakelijk. Garnituur was een ruime portie per persoon, meer als in het restaurant, met name de aardappel schijfjes waren erg smakelijk. Stroganoffsaus had wat meer gebonden mogen zijn. Kleine, niet noemenswaardige, tip, wanneer je besteld voor 3 personen zouden 3 i.p.v. 2 servetten erg handig zijn. Kortom, voor herhaling vatbaar en de prijs meer dan waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was geweldig. Het eten was heerlijk en ook warm. Het enige minpuntje waren de frites. Die waren niet warm genoeg, sommige zelfs koud.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er zeer goed uit. Jammer dat het bijna koud was.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vooral die carpaccio salade is groot en heerlijk! Binnen een half uur thuisbezorgd vanuit Vught in Den Bosch. Dus erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ossenhaaspuntje besteld. Ossenhaas was erg goed, frietjes krokant, de bloemkool en witlof waren te doorgekookt. Hadden daar meer bite lekkerder gevonden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Werd keurig op tijd bezorgd, was goed warm en goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, heerlijk warm en lekker gegeten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige x dat we besteld hadden waren de frietjes veel. Dit x minder en de aardappelgratin en warme groente was ook wat aan de magere kant.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt perfect 👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer, wij hadden iets meer kwaliteit verwacht. De kip en het vlees was niet wat we van Valk gewend zijn. Echt meer bot dan vlees. De hoeveelheid was meer dan voldoende. We hopen snel gewoon in de restaurants van v.d Valk weer terecht te kunnen.

Reactie van Van der Valk Thuis:Geachte heer/mevrouw Vermeeren, dank u wel voor uw eerlijke recentie. Wij stellen dit zeer op prijs. ik begrijp echter dat u niet geheel tevreden bent over de kwaliteit van de gerechten. Dat spijt mij te lezen. zou u misschien zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen via info@vught.valk.com? Dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wellicht is het misschien wel handig om erbij te vertellen dat onze gerechten geen bot bevatten, dus ik ben wel benieuwd welke gerechten u gegeten heeft. Zou u dat er misschien bij kunnen vermelden? Wij zien uw mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en warm nog

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer slechte kwaliteit niet de Valk waardig

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw van der Wielen, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw Aardappel slap Eerst werd het een half uur te vroeg bezorgd Vervolgens een kwartier te laat

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Vincent, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden het jammergenoeg matig. We verheugden ons echt op een lekkere maaltijd, maar het was weinig en niet wat we ervan verwacht hadden (kwaliteit/hoeveelheid). Wij gaan graag weer bij jullie eten als het restaurant weer open os, maar thuis bestellen was eens maar niet meer.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw van der Wielen, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja wederom prima. Lekker gegeten. Nog prima op temperatuur. Voor herhaling vatbaar. Sterkte en succes in deze barre tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten ruim voldoende goede kwaliteit uitstekende bezorging precies op afgesprolen tijd geleverrd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed verpakt en het was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb gekozen om het zelf op te halen, eten was op tijd klaar zodat ik het mee kon nemen. Kwam er alleen thuis achter dat de extra bestelde stroganoffsaus niet bij de bestelling zat. Heb nadat ik gegeten heb contact opgenomen, omdat anders waarschijnlijk alles koud was geweest als ik op en neer was gaan rijden. Degene die de telefoon beantwoorden zou het aan de keuken doorgeven. Daarna niks meer vernomen. Zie ik als gemiste kans, als ze bijvoorbeeld hadden gezegd hier heeft uw een kortingscode voor het bedrag van de extra saus en bij bestelling binnen 2 weken kun uw deze inleveren was dat een motivatie geweest om te bestellen. Nu denk oké het was prima, maar denk een keer extra na om te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel bestelsysteem kwaliteit aflevering Prijsstelling was geheel volgens verwachting,

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw van der Wielen, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. Broccoli was droog en aangekoekt. De rest was goed.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemiste kans! Twee maal schnitzel besteld en deze kwam netjes op tijd, maar was incompleet. In het warmhoudbakje zaten alleen de schnitzels en wat gesneden komkommer, de rest waren ze blijkbaar vergeten. Gebeld en ze wilde de aardappeltjes e.d. nog wel komen nabrengen, maar daar ga je natuurlijk niet nog eens drie kwartier op wachten. Had van een dergelijk concern een super afhandeling en oplossing verwacht. Eens, maar niet weer...

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Heer Van der Sluijs, Uiteraard vervelend om te horen dat uw bestelling incompleet is aangekomen. Buiten onze oplossing om direct de gemiste items nog te bezorgen hebben wij u ook de aanbieding gedaan om bij een eerstvolgende bestelling een korting te krijgen van ons. Echter wil u beide oplossingen niet. Graag hoor ik van u hoe u had gewild dat wij dit voor u hadden opgelost? Met gastvrije groet, Team Hotel Vught

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot voorgaande keer dit keer minder positief. Bij de frites en gebakken aardappeltjes zat dit keer geen mayonaise en bijna alle gerechten waren koud. Op de aflevering stond 18.00 uur en besteld en geleverd was om 18.15 uur mogelijk dat dat invloed heeft gehad op het afkoelen. Kortom minder smakelijk

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en op de minuut nauwkeurig geleverd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en we konden merken dat van der valk inmiddels hun draai in het eten bezorgen hebben gevonden . Eten was beter verpakt waardoor de kwaliteit veel beter was dan de eerste keer dat we bestelden.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en genoeg

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestellen ging iets mis m.b.t. aflevertijd: 17.00 uur i.p.v. 18.30 uur. We hebben gebeld, de juiste tijd zou worden doorgegeven. Helaas, is niet gebeurd, dus ons eten kwam anderhalf uur te vroeg. Vervolgens bleek de Caesar salade er niet bij te zitten, dus hebben we een maaltijd samen moeten delen. GRAAG ONTVANGEN WE DUS 10 EURO RETOUR, indien gewenst mail ik een foto van het gerecht dat we ontvingen.

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste mevrouw van der Wielen, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op, om samen tot een oplossing te kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd. Verbetering mogelijk bij de friet, die waren slap ipv krokant.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige eerste kennismaking met ValkThuis. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ook het bezorgmoment was tot in de puntjes geregeld

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden eten om 18 u besteld. Was er al om 17:45 u. Nog warm en heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger met friet en salade. De Cheesecake vond ik niet geweldig. Verder prima service.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel lekker gegeten dit is echt voor herhaling vatbaar en mooi op tijd thuis gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. De snitzel, de saus, de sla en appelmoes. Servetten erbij en pepermuntjes. Echt goed en voor herhaling vatbaar.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat langer dan aan gegeven...

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was super een echte aanrader

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onze eerste ervaring met vd valk thuis. Zeker niet de laatste. Heerlijk gegeten en prima op tijd geleverd. Sterkte en succes in deze barre tijden

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit/Prijs oké. Bezorging prettig en punctueel. Kortom: tevreden klant!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste vd Valk, Was al van plan om contact met jullie op te nemen want de kwaliteit en presentatie van het eten vonden wij echt van een zeer slecht niveau. Zo erg dat we het niet hebben opgegeten en foto’s van hebben gemaakt. Hopelijk weten jullie dit snel te verbeteren want dit vonden we echt vd Valk onwaardig en het merk geen goed doen. Horen graag jullie reactie. Gr Roderick & Sophie

Reactie van Van der Valk Thuis:Beste Sophie, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn omuwe contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedeig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede maaltijd ,zeer tevreden goede bezorging,zeer aan te bevelen

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet lekker! Het broodje hamburger was klef en slap. De ossenhaas hmm. Schnitzel was beetje dik maar oké. De frites was zompig en vet! Aardappeltjes leken wel gekookt na het bakken. De witlof was te gaar dus snotterig. De tomaat van de sla was zelfs niet lekker die was te rijp. Het enige wat goed was was de appelmoes! Kortom het was niet lekker en zeer onvoldoende

Reactie van Van der Valk Thuis:Geachte mevrouw Kradolfer, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor mijn ouders eten besteld ivm 93 ste verjaardag van mijn moeder. Ze hebben (tomatensoep en varkensmedaillon) Heerlijk gegeten, het was ruim voldoende en warm. De complimenten voor de kok.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten laten bezorgen op 2de paasdag. Smaak was heerlijk en alles netjes apart verpakt. Een aanrader.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld was snitzel, ravigotsaus, friet, sla. Ontvangen snitzel, geb aard, en witlof. Snitzel prima rest een beetje karig. Groet Frans Bolhaar

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De tomatensoep was heet. De zalm was niet warm meer en de friet dreef in het vet en was veel te slap. Ik had ook nog een extra portie besteld, maar die heb ik weg gegooid. De rest van de avond de hele tijd last gehad van mijn maag. Voor ons was het de eerste keer en waarschijnlijk ook de laatste keer. Jammer.

Reactie van Van der Valk Thuis:Geachte heer/mevrouw van Schijndel, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn omuwe contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader Wij hebben een maaltijd voor oma laten bezorgen, het was heerlijk lekker veel eten alles was top en netjes op tijd. Wij betalen snel weer

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de verjaardag van mijn dochter lekker eten gehaald bij haar lievelingsrestaurant. Uiteraard begonnen met de tomatensoep 😋 Daarna lekker snitzel, ossehaaspuntjes en een frikandelletje. We hadden wat extra frietjes bij besteld. Genoeg voor iedereen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tomatensoep was redelijk. Caesar salade was met weinig zorg in elkaar gezet, grote harde stukken sla, zanderig en met veel te veel en ook droge kip. Kinder pizza kwam verrassend met friet. De friet was erg slap en is onaangeroerd gebleven. Uiteindelijk is meer dan de helft van het eten in de kliko beland, zonde.

Reactie van Van der Valk Thuis:Geachte heer/mevrouw van Schijndel, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn omuwe contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging super. Ossenhaaspuntjes erg karig 4 stukjes vlees. Kipsate, soep en salade prima. Alle gerechten hadden veel warmer moeten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden vielen erg tegen

Reactie van Van der Valk Thuis:Geachte mevrouw Lichtveld, wat vervelend dat de bestelde gerechten niet naar wens waren. Zou u zo vriendelijk willen zijn omuwe contactgegevens te kunnen sturen naar info@vught.valk? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Met vriendelijke groet, Team Hotel Vught

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon goed, wat we gewend zijn!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hamburger perfect, kipsáte perfect ,schnitzel en salade en groente perfect alleen de friet en frikandel daar droop de olie uit hebben we eerst op een servetje gelegd.(ze waren dus niet krokant zoals we van jullie gewend zijn

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede ervaring, echt een aanrader. Gemakkelijk en goede prijs.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker, ook meer dan genoeg en alles zat netjes verpakt. Het was nog lekker warm toen het hier aan kwam. Afgifte zoals afgesproken aan de deur geplaatst en afstand gehouden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig goed mals lekker warm n dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees en saus smaak goed. Aardappeltjes waren knapperig. Precies op tij bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was correct op tijd de maaltijd was zeer goed en nog prima warm

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben twee keer besteld de afgelopen tijd. De eerste keer was alles netjes verzorgd en smaakte alles goed . De tweede keer was een stuk minder. Het smaakte wel goed. Maar de boontjes waren koud/lauw en het vlees en de saus waren lauw. Daarin tegen waren de aardappeltjes wel warm.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, heerlijke carpacio. Goed verpakt en bezorgd. Eten was meer dan voldoende.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Bezorging klokslag op de afgesproken tijd. Het was alleen net niet helemaal heet genoeg.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een schnitzelmenu en een salade besteld. Opmerkingen over schnitzel: 1. In plaats van frieten werden er aardappels ingepakt. Deze aardappels lagen pal onder de schnitzel en waren heel zacht , niet lekker. 2. Er zou een saus bijgevoegd worden, maar ik bestelde een extra saus. Viel tegen. De bedoelde saus werd niet geleverd, wel de extra betaalde saus. Viet tegen. 3. Er was een sausje over de sla. Dit zag ik liever apart. Volgens mij moet de schnitzel apart in het bakje liggen, niet boven de aardappeltjes. Ik had mij verheugd op frieten, masr deze waren niet aanwezig! Opmerkingen over de salade: 1. Saus was al over de salade gedrapeerd. Liever apart! 2. Er zaten stukjes brood bij, heel vreemd. Gratis tip: Maak een foto van het te bestellen gerecht. Als ik weer een schnitzelmenu bestel, krijg ik dan wel frieten? Niet onder de schnitzel? En kan ik vragen of er geen sauna over de sla wordt gedaan? Bij bestelling van extra saus , verdwijnt dan ineens de saus die bij

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed in orde. Alleen kroepoek dat lang in zo'n doosje heeft gezeten is niet meer te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK! alles netjes op tijd bezorgd door een keurige jongeman. De maaltijden waren warm en precies zoals op de site aangegeven, alleen de bestelde champingnonsaus was een beetje aan de zuinige kant. dat had wel een schepje meer gekund. wij waren tevreden en hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sowieso super dat Van der Valk deze thuisservice aanbiedt! We hebben heerlijk genoten van de gerechten. Bezorging was stipt op tijd en de vergeten frietjes werden zelfs nog nabezorgd. Naast lekker eten, een top service! Dit gaan we vaker doen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd. We hadden schnitzel en kipsate besteld. Schnitzel en kipsate waren oke Maar minder als dat we hadden verwacht. Friet was een en al vet die konden we helaas niet eten de aardappels zat ook een rare smaak aan. Groente (brocolli) wat erbij zat was helaas erg slap en snotterig. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was naar wens goede maaltijd de juiste tijd van de bestelling zullen nog meerdere keren bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer nette en snelle bezorging. Eten zag er goed uit en smaakte ook zo. Goed warm bij afleveren. Top! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Op tijd Lekker warm Aardige medewerkster-bediening

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt veel te vet waren de frietjes en eten was niet goed warm Bezorging was super goed op tijd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende maaltijd. Had iets warmer gemogen

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd werd de maaltijd bezorgd door een vriendelijk meisje. Op tafel met kaarsjes aan heerlijk gegeten. Kortom voor herhaling vatbaar

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Burger ( veel) te zout. Friet slap. Geen mayonaise.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Maar bij de bestelde Van der Valk schnitzel stond op de kaart dat daar appelmoes en ravigotesaus bij zou zitten maar die bleek er niet bij te zitten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd dat was fijn. Enkel het eten was iets minder van kwaliteit dan verwacht: bij de schnitzel zat geen frites en de saté was hard en zwart. De biefreepjes waren wel goed.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een tegenvaller was onze bestelling. Ossehaaspuntjes horen malse stukjes vlees te zijn. Helaas was dit niet het geval. Het waren taaie stukken vlees. Ook de stroganofsaus was een tegenvaller, de saus was over het vlees en de aardappelen gegooid. Met het gevolg kleffe doorweekte aardappeltjes. En als laatste opmerking miste we de mayonaise bij de kindermenu's. Veel geld kwijt voor een maaltijd die dus echt niet lekker was. Mocht u contact met mij op willen nemen dan graag op tel nr.0640469040

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top...gewoon warm (dat had ik niet verwacht). Dit ga ik zeker vaker doen!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, en gewoon warm. Aanschuiven aan je eigen eettafel en toch het gevoel hebben dat je "uit eten bent" en niet onbelangrijk de maaltijd was ook lekker!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , zalm en schnitzel besteld echt een aanrader we gaan hier meer gebruik van maken dank je team van der valk 👍

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed verzorgd en lekker

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten Ga dit zeker meer doen